Možnosti rozvoja malých podnikov vo vybranom odvetví na Slovensku - Bartoš, Adam
Krátka charakteristika stavu poľnohospodárstva v súčasnosti na Slovensku. Podiel poľnohospodárstva na HDP za obdobie rokov 2009-2014. Stav slovenského poľnohospodárstva po vstupe do Európskej únie. Význam malých rodinných fariem pre miestne a regionálne hospodárstvo. Pomoc pri odkúpení pôdy - program Moja pôda pre mladých. Predaj z dvora. Možnosť spájať sa do odbytových celkov.