Súčasnosť a perspektívy rozvoja v odvetví slovenského poľnohospodárstva a potravinárstva - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Prostredie a význam odvetvia poľnohospodárstva na Slovensku v ére spoločenských turbulencií. Súčasný stav slovenského potravinárstva a jeho budúcnosť. Strategická analýza odvetvia potravinárstva nadväzujúca na odvetvie poľnohospodárstva.