Prijímacie konanie na slovenské vysoké školy alebo čo hovoria čísla o vývoji v rokoch 2005 – 2015 - Antalíková, Štefánia
Prehľad vývoja príjmacieho konania na slovenské vysoké školy v období rokov 2005 až 2015. Vývoj počtu uchádzačov prijatých a zapísaných na vysokoškolské štúdium za posledných desať rokov v SR.