EEG Mapping Process of Decision Making - Majtán, Štefan
Autori príspevku ponúkajú cestu k lepšiemu porozumeniu procesu rozhodovania pri použií elektroencephalografu. Pokúšajú sa identifikovať, čo sa deje v ľudskom mozgu v každom kroku rozhodovacieho procesu.