Dotácie v účtovníctve podnikateľov - Hornická, Renáta, 1977-
Obsahové vymedzenie zúčtovacích vzťahov z dotácií a prezentácia účtovania zúčtovacích vzťahov z dotácií, spôsob ich vykazovania v účtovnej závierke podnikateľskej účtovnej jednotky účtujúcej v sústave podvojného účtovníctva podľa slovenskej právnej úpravy.