Otdeľnyje voprosy funkcionirovanija iranskoj ekonomiki posle okončanija meždunarodnych sankcij - Čech, Ľubomír, 1955-
Úspešné diplomatické jednania a podpísanie Dohody o jadrovom programe Iránu. Historická udalosť, ktorá ovplyvní bezpečnosť a hospodársku situáciu v regióne. Príležitosť pre hospodárske reformy a otvorenie sa svetu. Podmienky pre investície zo zahraničia.