Tradičná chémia sa tlačí na tanier a do áut - Veselý, Matúš
Chemický priemysel na Slovensku. Medzinárodná a domáca farmaceutická chémia s predponou BIO. Produktivita práce v chemickom priemysle. Vývoj počtu zamestnancov a mzdy v chemickom priemysle.