Slovnaft pridal v plastoch - Veselý, Matúš
Investícvie do výroby základných plastov v Slovnafte. Moderná produkcia, ktorú si pýta trh a možnosť uplatniť sa v segmente výroby obalov, izolácií či materiálov pre stavebníctvo. Zlepšenia Slovnaftu v projekte LEAN.