Špecifické prípady pri platení daňovej licencie - Petrovická, Iveta
Základné pravidlá pri platení daňovej licencie. Riešenie špecifických prípadov pri platení daňovej licencie. Evidencia a zápočet daňovej licencie v tabuľke k daňovému priznaniu.