Virtuálna registračná pokladnica - Strählová, Jarmila
Virtuálna registračná pokladnica - registrácia, prihlásenie a odhlásenie z aplikácie, používanie VRP na viacerých predajných miestach, prerušenie prevádzky VRP, ukončenie používania VRP. Výhody a nevýhody používania VRP.