Podniky myslia pri rozvoji aj na splácanie úverov - Hradský, František
Rozvojové financovanie priemyselných podnikov z bankových zdrojov. Investičné úvery a zmena štruktúry bankového financovania slovenských podnikov. Objem investičných úverov v slovenských bankách. Úrokové sadzby a regulatórne požiadavky.