Najnižšia cena nemusí byť jediný argument - Sobolič, Martin
Šanca podporovať malé a stredné podniky a ich účasť na verejnom obstarávaní. Verejné obstarávanie z hľadiska implementácie projektov európskych štrukturálnych a investičných fondov. Výhrady k elektronickému trhovisku.