Fundraising as a form of financing of non-profit organizations - Bartoš, Adam
Neziskové organizácie - definície, výklad pojmu. Postavenie neziskoviek. Neziskový sektor. Formy a štruktúra financovania neziskoviek. Fundraising ako vybraná forma financovania. Situácia v Česku a na Slovensku.