E-služby vo vybranej oblasti reklamných kampaní - Hajduová, Zuzana, 1974-
Modely elektronického podnikania. Analýza elektronického obchodu. Príspevok hodnotí objem internetového predaja vo svete. Následná analýza umiestnenia, nastavenia a optimalizácia Pay Per Click kampane, jej ceny, reklamných textov a vedľajších vplyvov. Dôležitý je tiež výpočet samotnej rentability pre konkrétnu firmu.