Trendy vo vzťahoch študentov k podnikaniu na vybranej fakulte na Slovensku - Šúbertová, Elena
Pripravenosť študentov Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave na podnikateľskú činnosť v Slovenskej republike. Charakteristika, pripravenosť, skúsenosti a ciele podnikania.