Svetová bezpečnosť s Donaldom Trumpom - Škvrnda, František
Neočakávané zvolenie Donalda Trumpa za prezidenta USA a vnútropoliticke, sociálno-ekonomické a zahranično-politické otázky, ktoré s tým súvisia.