Využitie multikriteriálnej analýzy na vyhodnotenie aktivity študentov - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Hodnotenie študentov gymnázia v Košiciach. Body, ktoré študenti získali za svoje štvorročné štúdium boli podrobené viackriteriálnej analýze. Na vyhodnotenie dát bola použitá metóda TOPSIS.