Makro a mikro analýza pre personálny manažment - Hrvoľová, Božena
Analýza makroprostredia. Najdôležitejšie makroekonomické a menové ukazovatele ovplyvňujúce podnikateľské prostredie. Odvetvová analýza. Analýza z hľadiska životného cyklu odvetvia. Kvalitatívna analýza odvetvia. Mikro analýza a jej najdôležitejší podklad - účtovná závierka. Aktuálne zdroje účtovných závierok.