Rodinné firmy zahájily generační výměnu - Kejhová, Hana
Plánované nástupníctvo v rodinnej firme ako dlhodobý proces. Medzigeneračná výmena a spolupráca. Kedy je čas na nového nástupcu. Kto je vhodný nástupca. Vonkajšie tlaky na predaj rodinnej firmy. Pozícia nováčika v starom tíme. Personálne otázky ako kľúčové oblasti v rodinnom podnikaní. Inšpirácia zo zahraničia - Španielsko.