Súčasné prístupy v personálnom marketingu k udržaniu a tvorbe pracovných miest v podniku - Szarková, Miroslava, 1951-
Prístupy a zdroje tvorby pracovných miest. Obavy, že digitálna éra môže viesť k úbytku pracovných miest. Chýbajúce vhodne kvalifikované pracovné sily. Legislatívne prístupy k tvorbe pracovných miest. Využívanie fondov Európskej únie. Príspevok na podporu vytvorenia pracovného miesta. Zmeny v charaktere pracovných miest a ich klasifikácia v personálnom marketingu. Klasické pracovné miesta, atypické pracovné miesta a zdieľané pracovné miesta.