Spolupráce generací v jedné firmě - praxe, nebo utopie? - Linhartová Palánová, Andrea
Medzigeneračná spolupráca v kontexte malách a stredne veľkých firiem. Demografický vývoj, starnutie populácie, na pracovnom trhu porastie iba skupina 50+. Efekty medzigeneračnej spolupráce. Diverzita v hodnotách i kompetenciách, možné prekážky. Úlohy age manažmentu. Výhody pracovníkov 50+. Spolupráca ako konkurečná výhoda. Meranie pripravenosti firmy na age manažment. Úloha štátu.