Podnikanie – riešenie nezamestnanosti mladých ľudí? - Bukovová, Sylvia, 1959-
Podnikanie, ako čiastkové riešenie problémov v oblasti nezamestnanosti mladých ľudí v SR. Problémy, ktoré musí riešiť potenciálny podnikateľ pri začatí podnikania. Podnikateľské vzdelávanie pre školy a širokú verejnosť.