Zákon o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci (e-Governmente) s komentárom - Matulková, Mariana
Zákon č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov ... a zákona č. 272/2016 Z.z. s komentárom.