Súčasné psychosociálne rizikové faktory na pracovisku a ich negatívne dôsledky - Matkovčíková, Natália, 1982-
Psychosociálne rizikové faktory na pracovisku. Negatívne dôsledky psychosociálnych rizikových faktorov na pracovisku. Prieskum, ktorého cieľom bolo zistiť relevantné informácie o výskyte psychosociálnych rizikových faktorov na pracoviskách. Výsledky prieskumu.