Nové odpadové hospodárstvo - Bonek, Martin
Nový zákon o odpadoch, ktorý je platný od 1.1.2016, bol schválený ešte 17.3.2015. Priniesol do tejto oblasti veľa zmien, v ktorých je problém orientovať sa najmä v podnikateľskej oblasti. Ostatná novela zákona o odpadoch nadobudne účinnosť 1.1.2017.