Ekonomické aspekty konkurzného konania v podnikovej praxi - Suchý, Tomáš
Objasnenie podstaty konkurzného konania z pohľadu ekonomických a právnych súvislostí. Ekonomické aspekty konkurzného konania tvoria, formujú a ovplyvňujú efektívne fungovanie trhového hospodárstva, postavenie veriteľov a dlžníkov a fungovanie ich podnikov.