Alternatívne modely implementácií komunikačných systémov - Dugas, Jaroslav, 1967-
Softvér ako služba (SaaS) - je to nový model dodávky softvéru v podobe služby pomocou prostredia Cloud Computing. Porovnanie klasických a alternatívnych modelov implementácií komunikačných systémov.