Postavenie mladých ľudí na trhu práce Slovenskej republiky - Bukovová, Sylvia, 1959-
Charakteristika trhu práce a slabá prepojenosť školstva s trhom práce na Slovensku. Vývoj a porovnanie so štátmi V4 a priemerom EÚ. Štruktúra nezamestnanosti mladých ľudí v súčasnosti.