Analýza rozptylu mechanických vlastností plechov ako vstupných parametrov pre simuláciu procesov - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Výroba tenkých oceľových plechov sa v posledných troch desaťročiach podstatne zvýšila a spotreba zasiahla i do odvetví, v ktorých plech nahradil tradičný materiál. Tento netradičný materiál je používaný nielen ako základný konštrukčný materiál v priemysle strojárskom, spotrebnom, v stavebníctve, v doprave, ale tiež v potravinárskom priemysle. Hodnotenie variability kvalitatívnych ukazovateľov tenkých oceľových plechov rôznych akostí, pre rôzne smery vzhľadom k smeru valcovania využitím štatistických metód a výpočtovej techniky.