Pracovné miesta - prístupy a spôsoby ich vytvárania - Matulčíková, Marta, 1964-
Analýza pracovných miest - základné teoretické východiská. Rozširovanie obsahu práce a obohacovanie práce. Význam kontroly a rozhodovania. Prístupy pre vytváranie pracovných úloh a miest. Výsledky empirického výskumu.