Vzdelávanie v oblasti podnikania v rodinných podnikoch - Gajdová, Denisa, 1977-
Primárne ciele podnikateľského vzdelávania na univerzite a podpora podnikania vo vysokoškolskom vzdelávaní. Vzdelávacie aktivity a vzdelávanie v oblasti rodinného podnikania.