Úroveň nákladov vlastného kapitálu ako stimul manažérov - Podmajerská, Katarína
Vymedzenie nákladov vlastného kapitálu. Vybrané spôsoby určenia nákladov vlastného kapitálu a ich charakteristika. Dividendový model - implikované náklady kapitálu. Metóda historického geometrického priemerného výnosu. Trojfaktorový model. Stavebnicový model - model INFA.