Vzdelávanie študentov v oblasti financovania pri založení malých podnikov s cieľom ich rozvoja - Bartoš, Adam
Vzdelávanie študentov a podnikateľov pri investovaní a rozvoji malého podniku a mikropodniku. Klasifikácia malých a stredných podnikov. Nástroje určené na podporu a rozvoj novozaložených začínajúcich podnikov.