Využívanie koncepcie riadenia vzťahov so zákazníkmi v praxi - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Trendy vo využívaní CRM vo svete ako jedného z kľúčových manažérskych nástrojov. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Trh CRM podľa dodávateľov. Prieskum využívania CRM. Desať najpoužívanejších manažérskych nástrojov v roku 2014. Využívanie a spokojnosť s CRM vo svete v rokoch 2004 a 2014.