Hračky na druhý pokus - Šujanová, Katarína
Príbeh rodinnej firmy MOY TOY, ktorá vyrába drevenú stavebnicu pre deti. Začiatky podnikania. Výroba nábytku a drevených hračiek pre škôlky. Učenie sa hrou. Spolupráca otca so synom. Premyslený marketing.