Fulfillment ako prostriedok optimalizácie logistických činností - Rehák, Róbert, 1984-
Nové trendy v skladovaní. Warehouse management system (WMS) - charakteristika a výhody. Rádiofrekvenčná identifikácia rovaru (RFID) a efektívne skladovanie. RFID aj v oblasti ochrany zdravia a bezpečnosti zamestnancov. Proces fulfillmentu. Výhody využívania služieb fulfillmentovej spoločnosti pre e-shopy.