Možnosti riešenia výchovných problémov vo vzdelávacom procese - Ivaničková, Mariana, 1977-
Edukačný proces, výchovné problémy, druhy a prejavy správania sa žiakov. Analýza výsledkov prieskumu so zameraním na výchovné problémy vo vzdelávacom procese. Najčastejšie výchovné problémy na školách. Dôsledky vznikajúcich výchovných problémov a záujem o vzdelávanie učiteľov v budúcnosti. Odporúčania pre riešenie výchovných problémov vo vzdelávacom procese. Vytvorenie dobrého vzťahu medzi pedagógom a študentom.