Aplikácia medzipredmetových vzťahov a praxe pri výuke ekonomických predmetov - Deáková, Stanislava, 1974-
Možnosti využitia medzipredmetových vzťahov a aspekty vyplývajúce z praxe v rámci praktickej výučby ekonomických predmetov na vysokých školách. Ciele výchovno-vzdelávacieho procesu a efektívnosť vzdelávania.