Predpoklady reverznej logistiky na dosiahnutie cieľov environmentálnej politiky - Ralbovský, Andrej, 1991-
Plánovanie ako funkcia manažmentu distribúcie. Vzťah medzi stratégiou podniku a logistickými cieľmi. Synergia ekonómie a životného prostredia. Princípy environmentálnej politiky Európskej únie. Nástroje environmentálnej politiky. Dobrovoľné nástroje. Normy používané v organizáciách pri zavádzaní environmentálneho manažérstva. Prínosy zo zavedenia EMAS. Reverzná logistika.