Rámcová osnova pre výchovu k podnikateľstvu - Šúbertová, Elena
Základné predmety pri výchove k podnikateľstvu a predmet Podnikanie v malých a stredných podnikoch, na ktorý by nadväzovali ostatné predmety podľa záujmu študentov. Vzorová rámcová osnova pre výchovu k podnikateľstu a príklady rámcových osnov pre nadväzujúce predmety.