Aktuálne zmeny v rozpočtových pravidlách - Konečná Veverková, Ingrid
Zmeny ktoré nastanú novelou zákona č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. a zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (zákon č. 583/2004 Z. z.).