Systém environmentálneho manažmentu a distribúcie ako inovatívny proces v rámci distribučného kanála - Mruškovičová, Juliana
Charakteristika a využitie systému environmentálneho manažmentu (EMS - Environmental management system). Všeobecné požiadavky kladené na EMS. Vývoj environmentálnej aktivity konkrétnej spoločnosti od jej zavedenia. Prínosy zavedenia environmentálnych opatrení. Environmentálny manažment a udržateľná distribúcia. Kódex ekologického správania.