Nástroje na podporu konceptu trvalej udržateľnosti pre maloobchodníkov prostredníctvom dopravných a logistických procesov - Chomová, Katarína, 1983-
Vplyv maloobchodu na dopravné a logistické procesy. Zelené obstarávanie a environmentálne požiadavky na poskytovateľov dopravy. Účinné monitorovanie a podávanie správ pre všetky procesy dopravy a logistiky. Integrácia efektívnosti dopravy pri riadení zdrojov a obalovom dizajne. Posun smerom k efektívnym druhom dopravy. Optimalizácia plánovania trás, telematické aplikácie a školenia vodičov. Minimalizácia dopadu automobilového parku na životné prostredie.