Dopady využití rizikového a rozvojového kapitálu na výsledky podniku - Sirůček, Martin
Vyhodnotenie využitia rizikového a rozvojového kapitálu pri financovaní podniku pomocou vybraných ukazovateľov finančnej analýzy.