Income inequality and income polarisation in Slovakia - Šipikalová, Silvia, 1979-
Problematika príjmovej polarizácie na základe skúmania zadefinovaných sociálno-ekonomických premenných. Príjmové nerovnosti na Slovensku merané pomocou Giniho koeficientu na základe pravidelného štatistického zisťovania EU-SILC v období rokov 2004 až 2013.