Vývoj a štruktúra verejného dlhu SR - Meheš, Marek
Verejný dlh, štátny dlh. Vývoj a štruktúra verejného dlhu SR v rokoch 2013 – 2015. Prehľad príjmov a výdavkov na účte štátneho dlhu. Vybrané emisie štátnych dlhopisov na krytie štátneho dlhu SR. Deficity štátneho rozpočtu a verejné dlhy vybraných krajín EÚ. Verejný dlh nie je žiadna konštantná veličina v rámci verejných financií. Verejný dlh bol, je a stále bude výsledkom voľby kompetentných politických elít. Na jeho znižovanie je potrebná fiškálna disciplína.