Zákon o spotrebiteľských úveroch - novela - Trizuliak, Tibor
Čo je a čo nie je spotrebiteľský úver. Vymedzenie pojmov na účely zákonov upravujúcich úvery. Zmluvy o spotrebiteľských úveroch. Niektoré povinnosti finančných agentov spotrebiteľských úverov.