Moderné prístupy k vnímaniu marketingovej koncepcie v maloobchode - Francová, Zuzana, 1971-
Terminologicko-teoretické väzby pre marketingovú koncepciu maloobchodu. Marketingová koncepcia v maloobchode ako súčasť marketingu obchodu. Hybné sily rozvoja marketingu obchodu - príklady. Odporúčania pre tvorbu marketingovej koncepcie maloobchodu.