Analýza pohybu pracovníkov organizácie - Olexová, Cecília, 1976-
Ukazovatele pohybu pracovníkov organizácie. Indexy mobility pracovníkov. Druhy pohybu pracovníkov do organizácie, z organizácie a v rámci organizácie. Klasifikácia možných príčin odchodov zamestnancov z organizácie.