Riešenie problému s plytvaním potravinami v spoločnosti Tesco Stores Slovensko, a. s. - prípadová štúdia - Krnáčová, Paulína, 1983-
Plytvanie potravinami ko súčasť opatrení politiky EÚ v oblasti bezpečnosti potravín. Stratégia Európa 2020. Environmentálny akčný program. Nadmerné plytvanie potravinami. Zdroje plytvania potravinami. Množstvo a príčiny tvorby potravinového odpadu. Dopady a vplyv plytvania potravinami. Prípadová štúdia - plytvanie potravinami v spoločnosti Tesco Stores SR, a. s.